Nieuws


Terug naar overzicht

03-10-2022

Geslaagd golftoernooi

Op vrijdag 16 september vond onze jaarlijkse Golfdag plaats op de aan ons beschikbaar gestelde prachtige 18-holes baan van de Sallandsche Golfclub in Diepenveen.
Tachtig mensen gingen, nadat zij waren ontvangen met een lunch, die middag met elkaar de sportieve strijd aan, welke afgesloten werd met een heerlijk buffet en een verloting met een prachtige prijzentafel.
De verloting werd aan elkaar gesproken door Rob de Jong, bij velen bekend als de stadionspeaker van Go-ahead Eagles, onze burgemeester Ron König reikte de prijzen uit terwijl ondertussen de muziek werd verzorgd door good old Ton Zwartkruis.
Het geheel leverde dankzij de deelnemers en andere sponsoren, o.a. zij die één of meerdere prijzen ter beschikking stelden, de Stichting een netto bedrag op van zo’n € 16.000,--.
Een geweldig resultaat waarmee wij in staat worden gesteld het werk van de stichting verder inhoud te geven.
Onze dank gaat uit naar al de mensen die deze dag op welke manier dan ook mogelijk hebben gemaakt. Zij zijn het die straks weer een lach toveren op het gezicht van de mensen die onze activiteiten bijwonen.

Met het afsluiten van deze dag werd ook de opmaat gegeven voor ons golftoernooi in 2023. Nu al geïnteresseerd ? Neem contact met ons op.Terug naar overzicht


 

 

 

E-mailen
LinkedIn