Golftoernooi 2024

Ook dit jaar organiseren wij met groot enthousiasme ons succesvolle Golftoernooi. Met de opbrengst gaan wij  weer honderden kwetsbare Deventernaren een geheel verzorgd uitje aanbieden.

Het toernooi wordt steeds grootser van opzet. Vierentwintig flights, verrassende randactiviteiten, catering in- en buiten de baan, een interessante verloting met prachtige prijzen én, het belangrijkste, in dezelfde goede sfeer die dit toernooi al zolang kenmerkt.
Het bestuur van de Sallandsche Golfclub heeft ons de ruimte gegeven om op vrijdag 13 september a.s. dit golftoernooi te organiseren. Vanaf 12.00 uur bent u onze gast en staat er en lunch voor u klaar. Om 13.00 uur wordt er gestart met de 18 holes wedstrijd.
Na afloop is er een “aangeklede borrel” op het terras waarna we aansluitend afsluiten met een buffet.
We streven ernaar dit alles in tijd zodanig “strak” in te richten, dat uw vrijdagavond niet in het geding komt. En dit uiteraard zonder daarbij enige concessie te doen aan de van ons bekende kwaliteit.


Om ons werk te kunnen realiseren hebben wij u hard nodig en wij doen daarom  graag (weer) een beroep op u. Schrijf u in met óf een eigen team (flight van 4 personen), met twee personen óf individueel. (Met deze laatste optie willen wij individuele businessclubleden en/of andere geïnteresseerden ook de mogelijkheid bieden om deel te nemen.  Wij zullen bij de indeling van de flights rekening houden met een mogelijk door u aangegeven voorkeur of zullen zelf kijken naar een voor u “interessante” optie.)
Voor het complete dagprogramma bedraagt uw sponsorbijdrage nog altijd € 850,-- per team óf  € 450,-- voor twee personen óf bij individuele inschrijving € 250,-- . De meesten weten inmiddels uit ervaring hoe met de opbrengst goed wordt gedaan. Honderden mensen rekenen jaarlijks op ons, de Stichting, en daarmee ook op u !

Dit jaar overigens staat voor onze doelgroep, 500 personen groot, de openingsavond van Deventer op Stelten al weer geprogrammeerd.
Via bovenstaande groene button treft u het inschrijfformulier aan waarmee u uw team kunt aanmelden. Gelet op de voorbereidingen zouden wij dit graag vóór 20 augustus van u retour willen ontvangen.
Indien u nadere informatie wenst kunt u contact opnemen met:
Roelof Veld, telefoon 06-55342372 of Edwin Veltman, telefoon 06-51353732. Ook alle andere, onder aan dit schrijven, genoemde personen, zijn graag bereid u nader te informeren. Uiteraard echter willen wij u het liefst persoonlijk begroeten op vrijdag 13 september a.s.

Een hartelijke groet namens het Bestuur van de Stichting Deventer Bijzonder én de organisatoren van het Golftoernooi.
Henk Bruyns, Roelof Veld, Edwin Veltman en Jan Hattink.

 

E-mailen
LinkedIn