Nieuws


Terug naar overzicht

26-05-2022

Openingsavond DOS geannuleerd

Al vijf jaar lang, voorheen onder de vlag van het Rode Kruis, wisten wij velen te verrassen met de openingsavond van Deventer op Stelten.
Honderden mensen, ook van uw organisatie, genoten van een geheel verzorgd avondje uit.
Nadat Corona twee jaar lang ook dit evenement onmogelijk maakte, leek de openingsavond 2022 weer een logische optie.
Wij hebben als organisatie dan ook alles in het werk gesteld om daarvoor de noodzakelijke voorbereidingen te treffen. Niets leek een volgende, succesvolle editie, in de weg te staan.

Echter, Evenementenbureau dEVENTer heeft verzuimd een voor onze doelgroep geschikte voorstelling te programmeren.
Evenementenbureau dEVENTer onderkent dat met de vele personele mutaties en het nog organiseren van de editie 2022 vanuit corona er onvoldoende rekening is gehouden met de specifieke eisen die aan “onze voorstelling” wordt gesteld.
De afgelopen weken hebben we samen gezocht naar een haalbare oplossing maar een voorstelling die kort voor middernacht eindigt of een voorstelling die alleen toegankelijk is mensen die goed ter been zijn is voor onze doelgroep niet geschikt.
Waarbij de eerste optie ook nog eens een onoverkomelijk beroep zou doen op de zorg. De vraag zelfs stellen ervaren wij al als onkies.
Gegeven de massale belangstelling vanuit onze trouwe bezoekers zouden wij zo’n 75 procent van onze doelgroep moeten teleurstellen. Deze keuze kunnen- en willen wij niet maken.
Met pijn in ons hart hebben wij moeten concluderen dat er is zo géén openingsavond Deventer op Stelten in 2022 te organiseren is.
Wij voelen ons immer schatplichtig aan onze doelgroep en zijn ook allen betrokken met de promotie van onze prachtige stad.
Wij hopen u in 2023 te kunnen benaderen met een uitnodiging voor Deventer op Stelten die recht doet aan uw cliënten en onze doelstelling.
Met het wegvallen van de openingsavond hebben wij de intentie dit najaar toch nog een andere aansprekende activiteit te organiseren, wij houden u op de hoogte.Terug naar overzicht


 

 

 

E-mailen
LinkedIn